Stacks Image 1175

3. ročník GF bude 21. 8. 2021

Omlouváme se všem, kteří se letos těšili na pokračování našeho rodinného festivalu. Z důvodu nařízení vlády a jejím restrikcím kvůli epidemii koronaviru, jsme byli nuceni letos akci zrušit.
Tomáš Kubíček - pořadatel

Aktuální novinky k připravovanému 3. ročníku se již brzy dozvíte na našem facebooku: ZDE

Kultura

  • Electroswingová kapela
  • Pop Rocková kapela
  • Dětské divadlo
  • Talk show
  • Čítárna

Restaurace

  • Výběr z TOP 6 restaurací šumavského regionu
  • Souboj o titul "Nejlepší restaurace Šumavy 2021"

Pokrmy

  • Česká kuchyně
  • Asijská kuchyně
  • Avocado bistro a Dog'n'Roll
  • Sri Lankan Curry House
  • Color Sushi

Speciality

  • Zážitková kuchyně
  • Molekulární gastronomie
  • Hmyz na talíři
  • Lízátka s květy
  • Easy Rolls rolovaná zmrzlina

Nápoje

  • Kavárny, pražírny
  • Minipivovary
  • Koktejl bary
  • Vinné bary
  • Aperol bar

Molekulární gastronomie

Rádi bychom vám teď představili dalšího vystavovatele a není to ani restaurace ani výrobna kávy či minipivovar. 👍 Tentokrát půjde o tzv. zážitkovou gastronomii, na kterou v restauracích jen tak nenarazíte. 🤗
Tomáš Kubíček s jeho molekulární mixologií má pro nás připravenou úžasnou show, která vážně stojí za to! Typickým prostředkem v molekulární kuchyni je změna skupenství surovin. Tento styl využívá běžné čerstvé suroviny společně s různými chemickými a fyzikálními postupy. 😉
„Molekulární mixologie bourá zažité metody. Naše koktejly se tak mění například v pěnu, želé, kaviárové kuličky, cukrovou vatu nebo zmrzlinu. Nejde tedy o znehodnocení jídla chemikáliemi, ale pouze o úpravu pokrmů, která má za cíl vytvořit netradiční stravu. Dnes už si drink umí namíchat každý sám. Ty, které připravujeme my, ale jen tak nikdo neumí,“ vysvětluje Tomáš Kubíček, který je ověnčen spoustou cen v oblasti barmanství, založil školicí centrum Česká Barmanská Škola, a 15 let se věnuje posouvání gastronomie za hranice smyslového chápání. 😍 Tomáš se chce letos na Gurmán Festu držet jedné priority a to poznávat nové chutě v pevných koktejlech. Takže tu budete moci ochutnat třeba oblíbené Mojito v explodující bublině, B52 v kostce, Campari nudle s pomerančovým kaviárem, nebo třeba jahodové Daiquiri v rtěnce. 💋 Živá vystoupení budou doplněna o různé molekulární variace jako např. Aperol spritz s mangem v pusince, několik druhů sorbetů, které budou připravovány z čerstvých surovin za doprovodu kouřících efektů kapalného dusíku a mnoho dalšího. No prostě tohle je vážně zážitek nad zážitky a my se moc těšíme, co vše ochutnáme!
Zpět

Kontakt

Tomáš Kubíček - pořadatel

Napište mi e-mail

Volejte +420 605 000 006


Martina Kubíčková - produkce

Napište mi e-mail

Volejte +420 721 508 470


E-mail info@gurmanfest.cz

Adresa

Pro vystavovatele a účinkující

Areál Fuferna. Na mapách hledejte "Offpark". Pojedete-li autem, dostanete se k nám z ulice "Příkopy" č.p.19


Pro návštěvníky

Fuferna. Na mapách hledejte "Offpark". Jediný vstup pro návštěvníky bude z ulice "Na Fufernách" vedle mlýnu Pelant. Parkoviště je v těsné blízkosti.


Odkaz na vstupenky v předprodeji Zvýhodněné vstupenky on-line ZDE nebo v sušickém kině

Novinky

Odkazy

Odkaz na naše FB stránky

Facebook.com/gurmanfestcz

Odkaz na naší FB událost

Facebook událost 2019

Naše webová prezentace

www.gurmanfest.cz